کد خبر: ۵۶۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۱
کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: برخی نانوایی‌ های این شهرستان به سفارش مشتری به نان، سبوس اضافه می‌کنند که پاشیدن سبوس به صورت جداگانه بر روی نان کاری غیر بهداشتی و اشتباه است.

افزودن سبوس به نان در نانوایی های جهرم غیر بهداشتی استبه گزارش ستاره شیراز ؛ دانیال فرهیخته افزود: برای تولید نان سبوس‌ دار استاندارد باید سبوس آن در کارخانه به آرد اضافه شود.
این کارشناس بهداشت گفت: تعدادی از نانوایان سبوس فله‌ای از کارخانه های آرد خریداری و به آرد مصرفی اضافه می‌کنند که این کار به هیچ عنوان بهداشتی نیست زیرا ممکن است هنگام جداسازی سبوس، آلودگی‌ های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.
فرهیخته بیان کرد: میزان سبوس‌ گیری از آرد در کارخانه‌های آرد باید کاهش یابد و سبوس باید طبق استانداردهای مشخص‌ شده در نان‌ها وجود داشته باشد.
جهرم در 193 کیلومتری جنوب شرقی شیراز است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبارمنتخب
نگاه شما
بابینندگان
روی خط سایت ها
اخبار صوتی